Regulament Admini

In jos

Regulament Admini

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Joi Sept 06, 2018 8:53 am

Regulamentul Adminilor serverului Toxic Community!
-  Reguli Generale & Obligatii Admini


- Aici sunt prezentate urmatoarele reguli si obligatii pe care adminii serverului le vor respecta cu strictete in activitatile lor zilnice.

(1)  Disciplina adminului consta în respectarea conduitei, respectarea obligatiilor fata de jucatorii serverului, respectarea unui membru al staff-ului indiferent de rank-ul acestuia si totodata adminii trebuie sa fie niste modele si trebuie sa se comporte cat mai RolePlay
       (a) Nu se accepta limbaj necuviincios, nu se accepta non-rp, nu se accepta ura intre admini cat si ura dintre un admin si un player.

(2)  Insusirea functilor, responsabilitatilor si ogligatilor ce i se atribuie unui admin se insusesc in conditii corecte si egale de catre Owner, in consultare cu Co-Ownerii si nu in ultimul rand in functie de gradul adminiului respectiv.

(3)  Adminul care iese din cuvântul Owner-ului sau neîndeplinirea responsabilitatilor,  atributiilor cat si insubordonarea se pedepsesc drastic.

(4)  Incercarea de a ascunde abaterile disciplinare ale jucatoriilor, favorizarea anumitor persoane sau sanctionari in neconformitate cu regulamentul duc de asemenea catre pedepse aspre.

(5)  Neprofesionalismul din partea Staff-ului nu este tolerat sub nicio forma pe serverul acest server ! Adminii trebuie sa abordeze si sa actioneze in toate situatiile cu profesionalism.

(6)  Ownerul raspunde de aplicarea sanctiunilor disciplinare atunci când un admin greseste sau, dupa caz, adminul imputernicit de catre Owner cu raspunderea in lipsa acestuia;
      a) NICIODATA un Admin imputernicit NU va actiona cu aplicarea sanctiunilor disciplinare fata de un CO-OWNER si nici un CO-OWNER fata de alt CO-OWNER, indiferent de gradul de raspundere detinut;
      b ) Aplicarea sanctiunilor fata de un CO-OWNER ori stabilirea gravitatii faptelor comise se face numai de catre un OWNER!
     

(7)  Adminul care vede fapte nedisciplinare din partea unui membru al staff-ului este obligat sa raporteze imediat Ownerului despre savârsirea acestora.
      a) Faptele nedisciplinare constau în: atunci cand un admin face abuzuri de comenzi, nu respecta regulamentul, ia decizii incorecte si defavorizeaza alti jucatori cat si atunci cand exista certuri intre admini;
      b ) Faptele nedisciplinare sunt trimise in mod PRIVAT prin PM Ownerului si daca este posibilitatea, urmate de dovezi.
     
(Cool  Adminii vor sanctiona jucatorii numai in conformitate cu Regulamentul General, in functie de gravitatea faptelor comise.

(9)  Adminii nu raspund atunci cand un jucator incalca regulamentul factiunii din care fac parte, aceasta raspundere este atribuita liderului factiunii.

(10)  Adminii care sunt numiti sa faca eventuri au dreptul de a propune acordarea recompenselor (in limita bugetului maxim pentru un event) sau aplicarea sanctiunilor la acel event, fara a da socoteala nimanui.
     a) Adminul este suveran atunci când face un event, dar in acelasi timp trebuie sa fie corect cu toata lumea care participa la event.

(11)  Nu este permis din partea adminilor niciun fel de abuz, cu atat mai putin sfidarea si tratarea jucatorilor cu superioritate.

(12)  Adminii nu au dreptul de a folosi comenzi in scopuri personale sau in scopurile factiunii din care fac parte.

(13)  Adminii nu au dreptul de face favoruri jucatorilor, cu atat mai putin de a trece cu vederea incalcarii de regulament din partea acestora.

(14)  Adminii au dreptul de a sta spectate pe orice jucator fara a da socoteala nimanui.

(15)  Nu aveti voie sa dati arme cu comanda de admin decat in urmatoarele cazuri:
      a) Abatere la regula se face la eventuri ori prin acordarea permisiunii Ownerului.
      b ) Cererea permisiunii de a folosi comanda de dat arme se face direct Owner-ului (nu trebuie neaparat in scris) si trebuie insotita de motivul acesteia.
      c) Ownerul poate refuza cererea fara a da vreo explicatie.

(16)  Daca sunteti jignit sau injurat de catre un jucator nu aveti dreptul de a raspunde cu aceasi moneda ! Veti aplica o sanctiune comform regulamentului general in functie de gravitatea insultei adresate.

(17)  Nu dati banned aiurea si mai ales fara dovezi !
         a) Daca ati dat ban din gresala, nu se sanctioneaza, dar nu aveti voie sa gresiti mai mult de 2x pe luna
         b ) Dupa ce ati gresit, sunteti obligati sa va cereti scuze jucatorului in cauza si sa ii oferiti o "despagubire".
         c) Despagubirea va fi oferita de catre Owner si consta in: maxim 10RP, o suma de bani care sa nu depasasca suma de 200.000$ iar in unele cazuri se poate oferi si Level UP (cand jucatorul banat este AFK si prin primirea Ban-ului pierde mai mult de 10RP-uri)

(18)  Comanda Kick foloseste doar in conformitate cu regulamentul general, nu folositi kick aiurea !

(19)  Daca un coleg al factiunii din care faceti parte va cere sa faceti un abuz pe /f sau prin pm/sms trebuie sa-l advertizati sa numai ceara, daca tot continua aveti dreptul de a da WARN.

(20)  Adminii nu au dreptul de a tine case / bizuri pentru jucatorii serverului.

(21) Orice report neluat cand exista admini online, duce la o sanctiune grava.

(22) Adminii nu au dreptul sa stea spec pe alti admini, cine incalca aceasta regula primeste Admin Warn.

(Regula NOUA)   ADMINI  AU VOIE IN MAFII MAXIM RANK 5 + VOR TREBUII SA FILMEZE FIECARE WAR , IAR DACA SUNT PRINSI CU CHEATS-URI VOR FI BANATI PERMANENT + REMOVE !
ADMINI NU AU VOIE LIDERI  SAU CO-LIDERI IN  MAFI F!
avatar
Dany_YT
Scripter RPG
Scripter RPG

Mesaje : 40
Data de înscriere : 12/08/2018
Varsta : 18

http://toxic-rpg.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum