Regulament Informatii & Teste TW

In jos

Regulament Informatii & Teste TW

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Lun Aug 13, 2018 4:37 pm

Reguli ce trebuiesc respectate inaintea oricarui test TeamViewer :
Am tot observat ca majoritatea playerilor care sunt trasi la teste TW, se plang ca primesc ban din diferite motive ce li se par lor aiurea.
Aveti mai jos o serie de reguli si informatii ce trebuiesc respectate pentru a preveni eventualele ban-uri "aiurea".

Reguli pentru playeri/mafioti :

1. In cazul in care faceti parte dintr-o mafie trebuie sa aveti dinainte instalate programele TW 12 sau Supremo.
- Aveti 5 minute la dispozitie sa luati unul dintre cele 2 programe si sa dati datele.
2. Adminii au dreptul de a va descarca programele necesare pentru un control TW (OSF, DiskInvestigator, LastActivity, Everything, etc) - in cazul in care nu le aveti instalate.
3. In timpul testului TeamViewer trebuie sa aveti programele de tip "Skype/Discord/TeamSpeak" sau orice alta aplicatie de comunicare vocala cu altcineva inchise.
4. Odata ce respectivul admin a intrat la voi in calculator, nu aveti voie sa il deranjati, in cazul in care acesta are o nelamurire, o sa deschisa un notepad in care o sa va ceara o informatie.
5. Nu aveti voie sa dati datele TW/Supremo altei persoane, decat adminului respectiv.
6. Nu aveti voie sa dati datele altei persoane pentru a frauda testul, respectiv adminul sa intre in calculator la alta persoana.
7. Un test TW poate dura oricat de mult considera adminul respectiv ca trebuie sa fiti cautati de cheat-uri.
8. Daca nu ati oferit datele in minimul de 5 minute, veti fi banati 7 zile pentru necooperare.
9. Daca va deconectati cand sunteti trasi la teste teamviewer veti fi banati 7 zile pentru "disconnect on admin request".
10. Este interzis sa aveti data / ora schimbata la calculator, ora si data trebuie sa fie cele de actualitate.
11. Mai jos am sa las o lista de programe care sunt interzise atat pentru playeri cat si pentru mafioti:
Reveal hidden contents


Folosirea acestor programe este interzisa, pentru cei care fac parte din mafii, in zilele de war. Se va acorda ban pentru Moduri / Programe interzise daca aceste programe au fost rulate in zile de war si in ultimele 7 zile (daca rularea este mai veche de 7 zile, nu se va acorda ban).

Se va acorda ban jucatorilor normali, pentru folosirea programelor din lista de mai sus, doar daca acestea au fost rulate inainte de un contrul TW (in ultima ora).

13. Limbajul vulgar / jignirile, in cererea voastra de unban, duce la inchiderea cereri fara a mai putea face o alta cerere. Intr-o cerere de unban se cere doar dovada, fara a injura sau jigni adminul care va banat. Daca o cerere va este respinsa pe motiv jignire/limbaj vulgar, nu va mai obositi sa faceti alta cerere.
14. In cazul in care faceti misto cand sunteti trasi la TW si vi se cere datele (sau trageti de timp) nu veti mai fi asteptati 5 minute, ci veti primi ban pentru necooperare de la prima abatere.
15. În cazul în care dețineți modurile interzise : samp.dll modificat sau ped.ifp modificat, veți fi sancționat cu ban 7 zile. Acestea se aplică doar în cazul jucătorilor care fac parte dintr-o mafie.

Reguli pentru admini :

1. Trebuie sa aveti minim o dovada video inainte de a lua pe cineva la TW, cum ca player-ul ce urmeaza sa fie tras la teste, trage suspect sau este suspect de alte cheat-uri, dovada din [/aaa2] cand jucatorul va ofera datele TW si dovada de la testul TW integrala (In cazul adminilor cu net mai slab se accepta si toate cele 3 dovezi intr-un singur clip. Se accepta si marirea vitezei unde sunt lucruri neimportante).
2. Dovada trebuie sa fie cat mai clara si de calitate cat mai ridicata (minim 480p), deoarece intr-o claritate proasta nu ne putem da seama daca acel player este sau nu suspect de cheat-uri.
3. Nu aveti voie sa dati ban unui jucator tras la teste mai devreme de minimul de timp impus la cererea datelor, acesta fiind 5 minute.
4. Este strict interzis sa faca altcineva TW in locul vostru, aceasta abatere va duce la sanctionarea voastra intr-un mod cat mai grav.
5. Odata ce ati intrat in calculatorul respectivului suspect, nu aveti voie sa faceti glume proaste cum ar fi sa ii inchideti calculatorul sau sa ii stergeti anumite fisiere/documente ce tin strict de proprietatea lui.
6. Tot testul TW trebuie filmat cu o calitate cat mai buna (minim 480p).
7. Nu oferiti ban doar pentru un hex aparut aiurea pe acolo, trebuie sa dovedeti si sa demonstrati ca este cod sau nu.
8. Nu banati pentru mod-uri cleo / asi decat dupa ce verificati din ce director s-a deschis jocul deoarece in unele cazuri jucatorii deschid jocul dintr-un alt loc iar asi finder-ul gaseste fisiere .asi din alt director.
9. Adminul este rugat sa evidentieze in cererile de unban minutele importante dintr-un clip.


Motive pentru ban TW cu explicatii :

1. Daca un jucator primeste crash in timpul testului sau cand este tras in [/aaa2], este asteptat 60 de secunde si daca nu se contecteaza va primi ban 7 zile cu motivul "Crash on admin request (TW)".
2. Daca un jucator iese din joc cu [/q] cand este tras la la TW, sau isi inchide PC-ul in timpul testului / iese din Supremo / TW 12 / Ammy Admin este banat 7 zile cu motivul "Disconnect on admin request (TW)".
3. Daca un jucator tras la TW nu vrea sa dea datele, este atentionat de 2-3 ori si daca continua sau face misto primeste ban 7 zile pentru "Necooperare admin (TW)", la fel este sanctionat si in cazul in care ii este cerut un anumit program (Spre ex: Supremo) si el zice ca nu vrea sa il ia, nu ii merge / etc, nu este problema noastra ca nu ii merg lui programele, este in mafie si trebuie sa se asigure ca totul functioneaza corect.
4. Tot pentru "Necooperare admin (TW)" se sanctioneaza si jucatorii in timpul testului care nu lasa adminul sa isi faca treaba in PC (Ex: Misca mouse intr-una, nu va lasa sa intrati in anumite foldere / programe, scrie aiurea in Notepad, etc
5. Daca un jucator tras la teste TW incepe sa injure, jigneasca, etc. i se acorda ban pentru "Injurii staff", la fel si daca este in timpul testului.
6. Daca un mafiot este prins ca ascunde un mod anume sau un program (Spre ex: Cleo cu hidden, a rulat cmd la 17:30-21:00, etc) sau a rulat programele cu care noi il cautam de cheats intre orele 17:30-21:00(OSF, DISKInvestigator, PerfectView, Lastactivity, Everything, etc..), se va bana 7 zile pentru "Ascundere moduri / programe interzise (TW)".

- pentru mafioti: rularea programelor de la punctul 6 este interzisa in zilele de war (intre orele 17:30-21:00). Deasemenea veti fi sanctionati si daca rulati acele prograle inainte de a oferi datele TW (in timpul celor 5 minute in care trebuie sa oferiti datele), indiferent de ora sau daca este program de war.
- pentru restul jucatorilor, este interzisa folosirea programelor de la punctul 6 inainte de a oferi datele TW (in timpul celor 5 minute in care trebuie sa oferiti datele.

7. Daca un jucator este prins cu moduri Cleo / ASI sau cu prgrame interzise cum ar fi "Cheat Engine" va fi banat 7 zile pentru "Moduri / programe interzise (TW)".
8. Daca se gaseste jucatorului cheats in PC cum ar fi: Renko, no-recoil, speed hack, teleport hack, aimbot, etc., va fi banat direct 90 zile cu motivul "Cheats (TW)".
avatar
Seraphim
Fondator
Fondator

Mesaje : 50
Data de înscriere : 28/07/2018

Vezi profilul utilizatorului Trimite un mesaj privat Trimite emailul http://h-game.forumgratuit.ro
avatar
Dany_YT
Scripter RPG
Scripter RPG

Mesaje : 40
Data de înscriere : 12/08/2018
Varsta : 18

http://toxic-rpg.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum