Regulament Lideri

In jos

Regulament Lideri

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Lun Aug 13, 2018 4:28 pm

Informatii Generale
Funcția de lider vă poate fi scoasă în orice moment în care se ajunge la concluzia că nu vă faceți treaba așa cum trebuie. Drept urmare, tratați regulile ca atare!
Durata minimă de zile ca un lider să fie demis din funcție cu 0/30 FP este de 60 zile.
În cazul în care un lider demisionează sau este scos sub minimul de 60 de zile, o să fie scos cu 100/30 FP.
Activitatea liderului constă în minim 7 ore pe săptămână, adică 1 oră pe zi. În caz contrar, acesta poate fi demis în orice moment.
Liderii ce nu se vor loga pe server timp de 3 zile fara o cerere de inactivitate la lider vor fi demisi din functie pentru neseriozitate.
Liderii nu au voie să joace pe alte conturi înafară de conturile lor.
Fiecare lider nou ales are voie să acorde wipe la orice membru pe care nu și-l dorește.
Liderul este obligat că în regulamentul intern al facţiunii să adauge un link către regulamentul general al server-ului şi al facţiunii respective.
Liderii au voie să pună cereri de inactivitate cu condiția de a-și rezolva problemele ce sunt necesare în facțiune.
Topicurile facțiunii pot fi doar editate de către liderii facțiunii, nu aveți voie să ștergeți și să refaceți topicurile.
Liderul are voie să își aleagă doar un sublider.
Puteti să schimbați subliderul de maxim 2 ori pe lună.
Nu aveți voie să acordați sublider cuiva, iar mai apoi să-l demiteți cu rank 6 doar pentru frumusețea FH-ului. Acesta trebuie să petreaca minim 20 zile ca sublider pentru a putea fi demis cu rank 6.
Subliderul nu necesita acordarea testului de intrare în cazul alegerii acestuia.
Orice greseala a liderului este sanctionabila 15 zile de la comiterea acesteia, reclamatiile facute unui lider pentru greseli trecute de 15 zile nu vor fi luate in considerare.
Greșelile subliderilor vor duce automat la sancționarea liderului, deci alegeți-vă subliderul cât mai bine.

Reguli Rankup
Rank 1 se acordă automat la intrarea în facțiune.
Rank 2 se acordă dupa minim 7 zile de la intrarea în facțiune.
Rank 3 se acordă după minim 7 zile de la avansarea precedentă.
Rank 4 se acordă dupa minim 14 zile de la avansarea precedentă.
Rank 5 se acordă după minim 14 zile de la avansarea precedentă.
Nota: Rank-up puteti acorda doar in ziua in care resetati raportul (sambata/duminica), este recomandat sa resetati raportul inainte de sedinta, iar la sedinta sa acordati rank-up membrilor care trebuie sa primeasca (au zilele necesare si raportul complet). Faceti evidenta raportului saptamanal inainte sa resetati rapoartele, iar apoi dupa ce ati terminat de facut evidenta verificati inca o data pentru a evita eventualele greseli.

Orice Faction Warn prelungeste durata de rank-up cu o saptamana, iar voi aveti voie sa acordati Clear FW doar cand jucatorul respectiv trebuie sa primeasca si rank-up, sanctiunile pentru abaterea de la aceasta regula sunt asemenea celor de mai sus. (prima data acordati clear FW, apoi ii acordati si rank-up membrului).

(!)Daca raportul saptamanal este optional pentru un motiv sau altul, deoarece asa a decis staff-ul, membrii ce nu-si termina raportul de activitate pe acea saptamana nu vor fi sanctionati, dar nici nu vor putea primi rank-up, aceasta saptamana fiind considerata ca una de inactivitate pentru ei. In schimb, pentru cei ce-si fac raportul in saptamana/saptamanile in care acesta este optional vor putea primi rank-up.

DEMITERE
Un membru se demite cu 30 FP în cazul în care acesta nu are minim 14 zile în facțiune. În caz contrar, dacă membrul are minim 14 zile în facțiune, poate fi demis cu 0 FP.
Un membru nu are voie să pună demisia în ziua în care se termină raportul, iar acesta îl are incomplet doar pentru a fi demis cu motiv 'Demisie'. Verificați raportul acestuia, iar mai apoi îl demiteți.
Membrii din facțiune care sunt banați și au acumulat minim 14 zile, vor fi demiși pe motivul corespunzător cu FP 0. Dacă un membru este banat și nu are 14 zile, o să fie demis cu 30 FP.
Liderul este obligat să demită un membru banat dupa minim 3 zile de la primirea banului, pe motivul 'Banned / Banat'.
Membrii ce sunt banați isi pot pune cerere de demisie, dar vor fi demisi pe motiv Banned / Banat cu 30 FP daca au sub 14 zile in momentul demiterii, sau cu 0 FP daca au peste 14 zile, inclusiv 14 in momentul demiterii. ATENTIE!: Acestia au nevoie de o dovada video ca este contul lor FILMAND cand se logheaza pe panel sau dau refresh, astfel incat sa evitam dovezile editate si demiterea aiurea.
În cazul în care un membru face sau a făcut abuz de funcție, acesta o să fie demis cu 100/30 FP.

Acceptarea si invitarea unui jucator
Orice lider este OBLIGAT atunci cand respinge o aplicatie sa scrie motivul pentru care o respinge.
Daca în facțiune sunt minim 5 locuri libere, liderul / subliderul este obligat să recruteze minim 2 membrii în maxim 72 de ore.
Dacă acceptați un jucător din greșeala, aveți obligația de a schimba din acceptat în respins în maxim 30 minute.
După acceptarea jucătorilor, liderul / subliderul sau testerii facțiunii trebuie să susțină testul de intrare înainte de a invita jucătorul.
Testul de intrare trebuie susținut în maxim 24 de ore de la acceptare.
Liderul poate avea maxim 4 testeri în facțiune, iar acestia pot fi aleși de la minim rank 3 în facțiune.
Testele de intrare trebuie să conțină minim 10 întrebări, cât mai complexe.
Dovezile de la testul de intrare se păstreaza minim 72 de ore.
Liderul / subliderul are voie să răspundă la aplicații în maxim 72 de ore.
Nu aveți voie să reacceptați un jucător în facțiune decat după minim 7 zile de la părăsirea acesteia.

Reclamatiile Factiunii
Liderii au timp să răspundă la o reclamație în maxim 48 de ore de când a fost deschisă.
Coliderii nu au voie să-și răspundă singuri la reclamațiile împotriva lor.
Comentariile / reply-urile din reclamație ce conțin limbaj vulgar, vor fi sancționate după caz de către lider/colider.
Topic-uri forum

Trebuie sa postati fiecare sanctiune acordata in topic-ul 'Sanctiuni' din cadrul factiunii la care sunteti lider (Amenda, AV, FW). Daca considerati ca va ajuta, puteti face inca un topic special in care sa postati dovezile pentru amenzile acordate. **Pentru liderii de mafii: sunteti obligati sa faceti evidenta wars si sa o postati in topic-ul respectiv. Sanctiunile pentru abaterile de la aceaste reguli sunt AV la prima abatere si LW la urmatoarele

Liderii noi au obligatia sa-si puna topic-urile din cadrul factiunii la punct in maxim 48 de ore de la primirea functiei, daca incalca aceasta regula vor fi sanctionati direct cu Leader Warn.

In afara de topic-urile obligatorii pe care trebuie sa le aveti in cadrul factiunii voastre cum ar fi 'Demisii, Regulament intern, Sanctiuni, etc.' sunteti obligati sa adaugati un nou topic de tipul 'Evidenta raport saptamanal'. In acest topic vor putea posta doar liderul / co-liderul.

** Liderii de mafii au 24 de ore la dispozitie sa faca evidenta war, sa o posteze, si sa sanctioneze membrii absenti (fara invoire). Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal. De asemenea, acestia sunt obligati sa acorde amenzile pentru worst score si sa anunte membrul pe chat-ul factiunii ca a primit amenda dupa urmatoarele criterii:
- Daca mafia adversa isi apara teritoriul sau va cucereste teritoriul sunteti obligati sa acordati amenda worst daca unul dintre membrii vostri a avut worst score la finalul war-ului.
- Daca mafia voastra isi apara teritoriul sau cucereste teritoriul mafiei adverse sunteti obligati sa NU acordati amenda worst daca unul dintre membrii vostri a avut worst score la finalul war-ului.
avatar
Dany_YT
Scripter RPG
Scripter RPG

Mesaje : 40
Data de înscriere : 12/08/2018
Varsta : 18

http://toxic-rpg.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum